Gyömbér - A Gyömbér név jelentése, Gyömbér névnapjai, Gyömbér név becézése és más érdekességek:

● A Gyömbér név eredete: magyar

● A Gyömbér név jelentése:

gyömbér ( növény )

● A Gyömbér név becézése / Gyömbér becenevei:

Gyömbérke, Gyömbi, Gyömbike, Bömbi

● Gyömbér névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Gyömbér név típusa: G betűs női név / lánynév
● A Gyömbér név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gyömbér névről? Görgess lejjebb!
A Gyömbér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gyömbér névről

● A Gyömbér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gyömbér név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + Y ( 7 ) + Ö ( 7 ) + M ( 4 ) + B ( 2 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Gyömbér névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Gyömbér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gyömbér név ? Jó helyen jársz!
A Gyömbér: 7 betűből álló női név / lánynév
A Gyömbér név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Gyömbér név magánhangzói: É, Ö,
A Gyömbér név mássalhangzói: GY, B, M, R,
A Gyömbér név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Gyömbér névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Gyömbér névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 125 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 56 női név / lány név és 69 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gyömbér névvel kapcsolatban. a Gyömbér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gyömbér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gyömbér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gyömbér névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gyömbér név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gyömbér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gyömbér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!