Julcsi - A Julcsi név jelentése, Julcsi névnapjai, Julcsi név becézése és más érdekességek:

● A Julcsi név eredete: latin

● A Julcsi név jelentése:

Juliusz nemzetségéhez tartozó, Jupiter istennek szentelt, ragyogó ( A Júlia önállósult becézője )

● A Julcsi név becézése / Julcsi becenevei:

Julcsika, Julcsus, Ulcsi, Julcsa

● Julcsi névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Julcsi név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Julcsi név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Julcsi névről? Görgess lejjebb!
A Julcsi az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Julcsi névről

● A Julcsi név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Julcsi név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + C ( 3 ) + S ( 1 ) + I ( 9 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Julcsi névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Julcsi név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Julcsi név ? Jó helyen jársz!
A Julcsi: 6 betűből álló női név / lánynév
A Julcsi név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Julcsi név magánhangzói: I, U,
A Julcsi név mássalhangzói: CS, J, L,
A Julcsi név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Julcsi névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Julcsi névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Julcsi névvel kapcsolatban. a Julcsi név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Julcsi név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Julcsi név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Julcsi névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Julcsi név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Julcsi nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Julcsi névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!