Ljuba - A Ljuba név jelentése, Ljuba névnapjai, Ljuba név becézése és más érdekességek:

● A Ljuba név eredete: szláv

● A Ljuba név jelentése:

szerető,szerelem,szeretett

● A Ljuba név becézése / Ljuba becenevei:

Ljubi, Ljubika, Jubi, Jubácska

● Ljuba névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Ljuba név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Ljuba név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Ljuba névről? Görgess lejjebb!
A Ljuba az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Ljuba névről

● A Ljuba név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Ljuba név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + J ( 1 ) + U ( 3 ) + B ( 2 ) + A ( 1 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Ljuba névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Ljuba név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Ljuba név ? Jó helyen jársz!
A Ljuba: 5 betűből álló női név / lánynév
A Ljuba név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Ljuba név magánhangzói: A, U,
A Ljuba név mássalhangzói: B, J, L,
A Ljuba név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Ljuba névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Ljuba névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Ljuba névvel kapcsolatban. a Ljuba név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Ljuba név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Ljuba név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Ljuba névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Ljuba név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Ljuba nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Ljuba névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!