Ludovika - A Ludovika név jelentése, Ludovika névnapjai, Ludovika név becézése és más érdekességek:

● A Ludovika név eredete: latin - germán

● A Ludovika név jelentése:

hangos, híres harcos ( A Lajos férfinév latinosított alakjából )

● A Ludovika név becézése / Ludovika becenevei:

Ludovka, Dovika, Dovka, Ludi, Ludika, Ludus, Vika, Vikus, Viku

● Ludovika névnapja:

január 31.március 15.június 9.szeptember 13.október 1.
● A Ludovika név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Ludovika név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Ludovika névről? Görgess lejjebb!
A Ludovika az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Ludovika névről

● A Ludovika név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Ludovika név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + U ( 3 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Ludovika névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Ludovika név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Ludovika név ? Jó helyen jársz!
A Ludovika: 8 betűből álló női név / lánynév
A Ludovika név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Ludovika név magánhangzói: A, I, O, U,
A Ludovika név mássalhangzói: D, K, L, V,
A Ludovika név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Ludovika névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Ludovika névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Ludovika névvel kapcsolatban. a Ludovika név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Ludovika név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Ludovika név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Ludovika névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Ludovika név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Ludovika nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Ludovika névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!