Lucilla - A Lucilla név jelentése, Lucilla névnapjai, Lucilla név becézése és más érdekességek:

● A Lucilla név eredete: latin

● A Lucilla név jelentése:

fényes, ragyogó, hajnalban született ( A Lúcia latin kicsinyítőképzős alakja )

● A Lucilla név becézése / Lucilla becenevei:

Lucill, Lucika, Lucus, Luci, Lucka, Cilla, Cillus, Cila, Cilka

● Lucilla névnapja:

július 27.
● A Lucilla név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lucilla név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lucilla névről? Görgess lejjebb!
A Lucilla az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lucilla névről

● A Lucilla név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lucilla név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + U ( 3 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Lucilla névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Lucilla név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lucilla név ? Jó helyen jársz!
A Lucilla: 7 betűből álló női név / lánynév
A Lucilla név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Lucilla név magánhangzói: A, I, U,
A Lucilla név mássalhangzói: C, L,
A Lucilla név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Lucilla névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lucilla névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lucilla névvel kapcsolatban. a Lucilla név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lucilla név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lucilla név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lucilla névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lucilla név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lucilla nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lucilla névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!