Lujza - A Lujza név jelentése, Lujza névnapjai, Lujza név becézése és más érdekességek:

● A Lujza név eredete: német - francia

● A Lujza név jelentése:

híres harcos ( A francia Louise magyarosított formája. )

● A Lujza név becézése / Lujza becenevei:

Lulu, Lujzi, Lujzus, Lujzika, Lujtácska, Lojza, Lojzi

● Lujza névnapja:

január 31.március 15.június 21.augusztus 11.szeptember 13.március 2.július 24.
● A Lujza név típusa: L betűs női név / lány név
● A Lujza név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lujza névről? Görgess lejjebb!
A Lujza az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lujza névről

● A Lujza név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lujza név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + U ( 3 ) + J ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) = 16 ( 1 + 6 )
A Lujza névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Lujza név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lujza név ? Jó helyen jársz!
A Lujza: 5 betűből álló női név / lány név
A Lujza név hangrendje: mély hangrendű női név / lány név
A Lujza név magánhangzói: A, U,
A Lujza név mássalhangzói: J, L, Z,
A Lujza név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Lujza névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Lujza névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 241 db L betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 165 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lujza névvel kapcsolatban. a Lujza név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lujza név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lujza név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lujza névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lujza név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lujza nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lujza névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!