Margarita - A Margarita név jelentése, Margarita névnapjai, Margarita név becézése és más érdekességek:

● A Margarita név eredete: görög - spanyol

● A Margarita név jelentése:

gyöngy ( A Margaréta spanyol alakváltozata )

● A Margarita név becézése / Margarita becenevei:

Gréti, Grétus, Grétuka, Grétu, Margit, Margitka

● Margarita névnapja:

július 20.
● A Margarita név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Margarita név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Margarita névről? Görgess lejjebb!
A Margarita az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Margarita névről

● A Margarita név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Margarita név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + G ( 7 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 43 ( 4 + 3 )
A Margarita névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Margarita név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Margarita név ? Jó helyen jársz!
A Margarita: 9 betűből álló női név / lánynév
A Margarita név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Margarita név magánhangzói: A, I,
A Margarita név mássalhangzói: G, M, R, T,
A Margarita név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Margarita névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Margarita névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Margarita névvel kapcsolatban. a Margarita név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Margarita név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Margarita név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Margarita névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Margarita név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Margarita nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Margarita névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!