Milanna - A Milanna név jelentése, Milanna névnapjai, Milanna név becézése és más érdekességek:

● A Milanna név eredete: szláv

● A Milanna név jelentése:

kedves ( A Milana alakváltozata )

● A Milanna név becézése / Milanna becenevei:

Mila, Milus, Milci, Miluka, Milupa, Lana, Lanus, Lanácska, Anna, Annus, Annika, Anci

● Milanna névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Milanna név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Milanna név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Milanna névről? Görgess lejjebb!
A Milanna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Milanna névről

● A Milanna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Milanna név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Milanna névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Milanna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Milanna név ? Jó helyen jársz!
A Milanna: 7 betűből álló női név / lánynév
A Milanna név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Milanna név magánhangzói: A, I,
A Milanna név mássalhangzói: L, M, N,
A Milanna név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Milanna névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Milanna névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 360 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 226 női név / lány név és 134 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Milanna névvel kapcsolatban. a Milanna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Milanna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Milanna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Milanna névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Milanna név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Milanna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Milanna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!