Melani - A Melani név jelentése, Melani névnapjai, Melani név becézése és más érdekességek:

● A Melani név eredete: görög - angol - francia

● A Melani név jelentése:

fekete, sötét ( A Melánia angol és francia formájából )

● A Melani név becézése / Melani becenevei:

Lani, Lanka, Lanci, Meli, Melike, Melus, Meluska

● Melani névnapja:

január 10.
● A Melani név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Melani név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Melani névről? Görgess lejjebb!
A Melani az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Melani névről

● A Melani név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Melani név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Melani névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Melani név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Melani név ? Jó helyen jársz!
A Melani: 6 betűből álló női név / lánynév
A Melani név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Melani név magánhangzói: A, E, I,
A Melani név mássalhangzói: L, M, N,
A Melani név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Melani névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Melani névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 360 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 226 női név / lány név és 134 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Melani névvel kapcsolatban. a Melani név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Melani név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Melani név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Melani névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Melani név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Melani nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Melani névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!