Nurbanu - A Nurbanu név jelentése, Nurbanu névnapjai, Nurbanu név becézése és más érdekességek:

● A Nurbanu név eredete: török

● A Nurbanu név jelentése:

a fény királynője

● A Nurbanu név becézése / Nurbanu becenevei:

Nuri, Nurika, banu, Banus, Banka

● Nurbanu névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Nurbanu név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Nurbanu név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nurbanu névről? Görgess lejjebb!
A Nurbanu az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nurbanu névről

● A Nurbanu név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nurbanu név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + U ( 3 ) + R ( 9 ) + B ( 2 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + U ( 3 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Nurbanu névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Nurbanu név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nurbanu név ? Jó helyen jársz!
A Nurbanu: 7 betűből álló női név / lánynév
A Nurbanu név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Nurbanu név magánhangzói: A, U,
A Nurbanu név mássalhangzói: B, N, R,
A Nurbanu név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Nurbanu névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Nurbanu névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 207 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 134 női név / lány név és 73 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nurbanu névvel kapcsolatban. a Nurbanu név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nurbanu név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nurbanu név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nurbanu névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nurbanu név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nurbanu nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nurbanu névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!