Vrindávani - A Vrindávani név jelentése, Vrindávani névnapjai, Vrindávani név becézése és más érdekességek:

● A Vrindávani név eredete: szanszkrit

● A Vrindávani név jelentése:

szent bazsalikom liget, szent bazsalikom erdő

● A Vrindávani név becézése / Vrindávani becenevei:

Vani, Vanika, Vrindi, Vrindus, Vrinduka, Vrinduci, Vrindi, Dávi, Dávica

● Vrindávani névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Vrindávani név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Vrindávani név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vrindávani névről? Görgess lejjebb!
A Vrindávani az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vrindávani névről

● A Vrindávani név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vrindávani név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + Á ( 1 ) + V ( 4 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) = 51 ( 5 + 1 )
A Vrindávani névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Vrindávani név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vrindávani név ? Jó helyen jársz!
A Vrindávani: 10 betűből álló női név / lánynév
A Vrindávani név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Vrindávani név magánhangzói: A, Á, I,
A Vrindávani név mássalhangzói: D, N, R, V,
A Vrindávani név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Vrindávani névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Vrindávani névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vrindávani névvel kapcsolatban. a Vrindávani név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vrindávani név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vrindávani név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vrindávani névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vrindávani név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vrindávani nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vrindávani névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!