Viviána - A Viviána név jelentése, Viviána névnapjai, Viviána név becézése és más érdekességek:

● A Viviána név eredete: latin

● A Viviána név jelentése:

a Vivianus nemzetségből származó nő, eleven, élő

● A Viviána név becézése / Viviána becenevei:

Vivi, Vivike, Vivice, Vica, Vivcsi, Vivka, Vivca, Viánka, Viána

● Viviána névnapja:

december 2.
● A Viviána név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Viviána név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Viviána névről? Görgess lejjebb!
A Viviána az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Viviána névről

● A Viviána név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Viviána név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Viviána névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Viviána név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Viviána név ? Jó helyen jársz!
A Viviána: 7 betűből álló női név / lánynév
A Viviána név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Viviána név magánhangzói: A, Á, I,
A Viviána név mássalhangzói: N, V,
A Viviána név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Viviána névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Viviána névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Viviána névvel kapcsolatban. a Viviána név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Viviána név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Viviána név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Viviána névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Viviána név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Viviána nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Viviána névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!