Zselinke - A Zselinke név jelentése, Zselinke névnapjai, Zselinke név becézése és más érdekességek:

● A Zselinke név eredete: A Zselinke név eredetéről nincsenek adataink

● A Zselinke név jelentése:

A Zselinke név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Zselinke név becézése / Zselinke becenevei:

Zsezse, Zselin, Zselina, Linke, Linus, Linci, Linca,

● Zselinke névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zselinke név típusa: Z betűs női név / lány név
● A Zselinke név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zselinke névről? Görgess lejjebb!
A Zselinke az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zselinke névről

● A Zselinke név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zselinke név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Zselinke névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Zselinke név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zselinke név ? Jó helyen jársz!
A Zselinke: 8 betűből álló női név / lány név
A Zselinke név hangrendje: magas hangrendű női név / lány név
A Zselinke név magánhangzói: E, I,
A Zselinke név mássalhangzói: ZS, K, L, N,
A Zselinke név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Zselinke névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Zselinke névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db Z betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 83 női név / lány név és 58 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zselinke névvel kapcsolatban. a Zselinke név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zselinke név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zselinke név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zselinke névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zselinke név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zselinke nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zselinke névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!