Arkád - Az Arkád név jelentése, Arkád névnapjai, Arkád név becézése és más érdekességek:

● Az Arkád név eredete: görög - latin

● Az Arkád név jelentése:

Árkádiából való ( férfi )

● Az Arkád név becézése / Arkád becenevei:

Arki, Arkus, Kádi, Kádika, Kádó, Kádus, Kádu

● Arkád névnapja:

január 12.november 13.
● Az Arkád név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Arkád név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Arkád névről? Görgess lejjebb!
Az Arkád az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Arkád névről

● Az Arkád név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Arkád név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + R ( 9 ) + K ( 2 ) + Á ( 1 ) + D ( 4 ) = 17 ( 1 + 7 )
Az Arkád névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Arkád név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Arkád név ? Jó helyen jársz!
Az Arkád: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Arkád név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Arkád név magánhangzói: A, Á,
Az Arkád név mássalhangzói: D, K, R,
Az Arkád név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Arkád névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Arkád névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Arkád névvel kapcsolatban. az Arkád név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Arkád név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Arkád név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Arkád névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Arkád név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Arkád nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Arkád névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!