Adrián - Az Adrián név jelentése, Adrián névnapjai, Adrián név becézése és más érdekességek:

● Az Adrián név eredete: magyar - latin

● Az Adrián név jelentése:

Hadria városából való, hadriai ( A latin Hadrianus névből származik )

● Az Adrián név becézése / Adrián becenevei:

Adi, Rián

● Adrián névnapja:

szeptember 8.március 5.
● Az Adrián név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Adrián név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Adrián névről? Görgess lejjebb!
Az Adrián az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Adrián névről

● Az Adrián név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Adrián név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + D ( 4 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Adrián névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Adrián név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Adrián név ? Jó helyen jársz!
Az Adrián: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Adrián név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Adrián név magánhangzói: A, Á, I,
Az Adrián név mássalhangzói: D, N, R,
Az Adrián név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Adrián névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Adrián névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Adrián névvel kapcsolatban. az Adrián név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Adrián név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Adrián név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Adrián névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Adrián név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Adrián nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Adrián névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!