Tivald - A Tivald név jelentése, Tivald névnapjai, Tivald név becézése és más érdekességek:

● A Tivald név eredete: angol - germán

● A Tivald név jelentése:

bátor, hősies ember (A Theobald névből)

● A Tivald név becézése / Tivald becenevei:

Tivi, Tivus, Tivu, Tivike, Tivó, Valdi, Valdó

● Tivald névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Tivald név típusa: T betűs férfi név / fiúnév
● A Tivald név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tivald névről? Görgess lejjebb!
A Tivald az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tivald névről

● A Tivald név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tivald név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + I ( 9 ) + V ( 4 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Tivald névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Tivald név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tivald név ? Jó helyen jársz!
A Tivald: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Tivald név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Tivald név magánhangzói: A, I,
A Tivald név mássalhangzói: D, L, T, V,
A Tivald név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Tivald névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Tivald névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tivald névvel kapcsolatban. a Tivald név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tivald név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tivald név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tivald névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tivald név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tivald nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tivald névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!