Helga - A Helga név jelentése, Helga névnapjai, Helga név becézése és más érdekességek:

● A Helga név eredete: germán

● A Helga név jelentése:

egészséges, boldog, megszentelt

● A Helga név becézése / Helga becenevei:

Helgi, Helgácska, Helgus, Helguci, Elga

● Helga névnapja:

július 11.október 3.június 8.szeptember 11.
● A Helga név típusa: H betűs női név / lánynév
● A Helga név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Helga névről? Görgess lejjebb!
A Helga az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Helga névről

● A Helga név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Helga név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + G ( 7 ) + A ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Helga névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Helga név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Helga név ? Jó helyen jársz!
A Helga: 5 betűből álló női név / lánynév
A Helga név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Helga név magánhangzói: A, E,
A Helga név mássalhangzói: G, H, L,
A Helga név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Helga névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Helga névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 159 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 87 női név / lány név és 72 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Helga névvel kapcsolatban. a Helga név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Helga név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Helga név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Helga névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Helga név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Helga nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Helga névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!