Hedvig - A Hedvig név jelentése, Hedvig névnapjai, Hedvig név becézése és más érdekességek:

● A Hedvig név eredete: skandináv - germán

● A Hedvig név jelentése:

harc, háború

● A Hedvig név becézése / Hedvig becenevei:

Hedda, Hédi, Hédike, Hedi, Hedike

● Hedvig névnapja:

február 24.július 18.október 15.október 16.október 17.
● A Hedvig név típusa: H betűs női név / lány név
● A Hedvig név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Hedvig névről? Görgess lejjebb!
A Hedvig az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Hedvig névről

● A Hedvig név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Hedvig név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + E ( 5 ) + D ( 4 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + G ( 7 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Hedvig névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Hedvig név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Hedvig név ? Jó helyen jársz!
A Hedvig: 6 betűből álló női név / lány név
A Hedvig név hangrendje: magas hangrendű női név / lány név
A Hedvig név magánhangzói: E, I,
A Hedvig név mássalhangzói: D, G, H, V,
A Hedvig név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Hedvig névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Hedvig névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 163 db H betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 82 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Hedvig névvel kapcsolatban. a Hedvig név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Hedvig név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Hedvig név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Hedvig névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Hedvig név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Hedvig nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Hedvig névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!