Viorika - A Viorika név jelentése, Viorika névnapjai, Viorika név becézése és más érdekességek:

● A Viorika név eredete: román

● A Viorika név jelentése:

ibolya, viola

● A Viorika név becézése / Viorika becenevei:

Rika, Riku, Violka, Viola, Vilcsi, Vilus, Violcsi, Violi

● Viorika névnapja:

május 3.június 15.június 25.
● A Viorika név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Viorika név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Viorika névről? Görgess lejjebb!
A Viorika az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Viorika névről

● A Viorika név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Viorika név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Viorika névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Viorika név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Viorika név ? Jó helyen jársz!
A Viorika: 7 betűből álló női név / lánynév
A Viorika név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Viorika név magánhangzói: A, I, O,
A Viorika név mássalhangzói: K, R, V,
A Viorika név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Viorika névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Viorika névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 146 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 82 női név / lány név és 64 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Viorika névvel kapcsolatban. a Viorika név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Viorika név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Viorika név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Viorika névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Viorika név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Viorika nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Viorika névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!