Hadassa - A Hadassa név jelentése, Hadassa névnapjai, Hadassa név becézése és más érdekességek:

● A Hadassa név eredete: héber

● A Hadassa név jelentése:

mirtusz ( Az Eszter héber alakváltozata )

● A Hadassa név becézése / Hadassa becenevei:

Hadi, Hadus, Hadas, Dassa, Dassi, Ada

● Hadassa névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Hadassa név típusa: H betűs női név / lánynév
● A Hadassa név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Hadassa névről? Görgess lejjebb!
A Hadassa az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Hadassa névről

● A Hadassa név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Hadassa név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) + S ( 1 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) = 17 ( 1 + 7 )
A Hadassa névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Hadassa név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Hadassa név ? Jó helyen jársz!
A Hadassa: 7 betűből álló női név / lánynév
A Hadassa név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Hadassa név magánhangzói: A,
A Hadassa név mássalhangzói: D, H, S,
A Hadassa név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Hadassa névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Hadassa névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 165 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Hadassa névvel kapcsolatban. a Hadassa név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Hadassa név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Hadassa név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Hadassa névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Hadassa név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Hadassa nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Hadassa névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!