Hani - A Hani név jelentése, Hani névnapjai, Hani név becézése és más érdekességek:

● A Hani név eredete: magyar - héber

● A Hani név jelentése:

kegyelem, Isten kegyelme, kellem, kecsesség, báj ( Az Anna becézéséből )

● A Hani név becézése / Hani becenevei:

Hanus, Hanci, Hancuska, Hanika, Hancsi, Hanka, Ani, Nini

● Hani névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Hani név típusa: H betűs női név / lánynév
● A Hani név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Hani névről? Görgess lejjebb!
A Hani az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Hani névről

● A Hani név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Hani név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Hani névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Hani név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Hani név ? Jó helyen jársz!
A Hani: 4 betűből álló női név / lánynév
A Hani név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Hani név magánhangzói: A, I,
A Hani név mássalhangzói: H, N,
A Hani név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Hani névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Hani névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 159 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 87 női név / lány név és 72 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Hani névvel kapcsolatban. a Hani név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Hani név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Hani név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Hani névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Hani név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Hani nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Hani névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!