Vivien - A Vivien név jelentése, Vivien névnapjai, Vivien név becézése és más érdekességek:

● A Vivien név eredete: latin - angol

● A Vivien név jelentése:

a Vivianus nemzetségből származó nő, eleven, élő ( A Viviána angol változata. )

● A Vivien név becézése / Vivien becenevei:

Vivi, Vivike, Vivice, Vica, Vivcsi, Vivka, Vivca

● Vivien névnapja:

december 2.
● A Vivien név típusa: V betűs női név / lány név
● A Vivien név előfordulási gyakorisága: Rendkívül gyakori női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vivien névről? Görgess lejjebb!
A Vivien az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vivien névről

● A Vivien név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vivien név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Vivien névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Vivien név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vivien név ? Jó helyen jársz!
A Vivien: 6 betűből álló női név / lány név
A Vivien név hangrendje: magas hangrendű női név / lány név
A Vivien név magánhangzói: E, I,
A Vivien név mássalhangzói: N, V,
A Vivien név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Vivien névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Vivien névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 148 db V betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 78 női név / lány név és 62 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vivien névvel kapcsolatban. a Vivien név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vivien név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vivien név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vivien névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vivien név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vivien nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vivien névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!