Bogárka - A Bogárka név jelentése, Bogárka névnapjai, Bogárka név becézése és más érdekességek:

● A Bogárka név eredete: magyar

● A Bogárka név jelentése:

bogár, bogárka

● A Bogárka név becézése / Bogárka becenevei:

Bogi, Bogus, Bogesz, Bogcsi

● Bogárka névnapja:

május 22.
● A Bogárka név típusa: B betűs női név / lány név
● A Bogárka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bogárka névről? Görgess lejjebb!
A Bogárka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bogárka névről

● A Bogárka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bogárka név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + G ( 7 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Bogárka névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Bogárka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bogárka név ? Jó helyen jársz!
A Bogárka: 7 betűből álló női név / lány név
A Bogárka név hangrendje: mély hangrendű női név / lány név
A Bogárka név magánhangzói: A, Á, O,
A Bogárka név mássalhangzói: B, G, K, R,
A Bogárka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Bogárka névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Bogárka névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 299 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bogárka névvel kapcsolatban. a Bogárka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bogárka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bogárka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bogárka névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bogárka név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bogárka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bogárka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!