Bogdána - A Bogdána név jelentése, Bogdána névnapjai, Bogdána név becézése és más érdekességek:

● A Bogdána név eredete: szláv - magyar

● A Bogdána név jelentése:

Isten ajándéka ( A Bogdán név női párja )

● A Bogdána név becézése / Bogdána becenevei:

Bogdi, Bogdus, Bogesz, Dáni, Dánika

● Bogdána névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Bogdána név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Bogdána név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bogdána névről? Görgess lejjebb!
A Bogdána az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bogdána névről

● A Bogdána név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bogdána név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + G ( 7 ) + D ( 4 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Bogdána névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Bogdána név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bogdána név ? Jó helyen jársz!
A Bogdána: 7 betűből álló női név / lánynév
A Bogdána név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Bogdána név magánhangzói: A, Á, O,
A Bogdána név mássalhangzói: B, D, G, N,
A Bogdána név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Bogdána névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Bogdána névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bogdána névvel kapcsolatban. a Bogdána név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bogdána név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bogdána név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bogdána névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bogdána név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bogdána nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bogdána névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!