Elmira - Az Elmira név jelentése, Elmira névnapjai, Elmira név becézése és más érdekességek:

● Az Elmira név eredete: arab - spanyol

● Az Elmira név jelentése:

fenséges, fennkölt, hercegnő

● Az Elmira név becézése / Elmira becenevei:

Mira, Mirus, Elmi, Elmike, Miri

● Elmira névnapja:

március 9.május 28.augusztus 25.
● Az Elmira név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Elmira név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Elmira névről? Görgess lejjebb!
Az Elmira az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Elmira névről

● Az Elmira név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Elmira név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + L ( 3 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 31 ( 3 + 1 )
Az Elmira névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Elmira név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Elmira név ? Jó helyen jársz!
Az Elmira: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Elmira név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Elmira név magánhangzói: A, E, I,
Az Elmira név mássalhangzói: L, M, R,
Az Elmira név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Elmira névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Elmira névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Elmira névvel kapcsolatban. az Elmira név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Elmira név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Elmira név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Elmira névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Elmira név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Elmira nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Elmira névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!