Ellina - Az Ellina név jelentése, Ellina névnapjai, Ellina név becézése és más érdekességek:

● Az Ellina név eredete: görög - szláv

● Az Ellina név jelentése:

hellén, görög nő

● Az Ellina név becézése / Ellina becenevei:

Lina, Linus, Linke, Eli, Ellus

● Ellina névnapja:

január 7.november 4.
● Az Ellina név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Ellina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ellina névről? Görgess lejjebb!
Az Ellina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ellina névről

● Az Ellina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ellina név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Ellina névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Ellina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ellina név ? Jó helyen jársz!
Az Ellina: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Ellina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Ellina név magánhangzói: A, E, I,
Az Ellina név mássalhangzói: L, N,
Az Ellina név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Ellina névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ellina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ellina névvel kapcsolatban. az Ellina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ellina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ellina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ellina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ellina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ellina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ellina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!