Elvira - Az Elvira név jelentése, Elvira névnapjai, Elvira név becézése és más érdekességek:

● Az Elvira név eredete: gót - arab

● Az Elvira név jelentése:

akit az ereklye megvéd, mindent megőrző

● Az Elvira név becézése / Elvira becenevei:

Elvi, Vira, Virus, Vircsi, Ellácska

● Elvira névnapja:

február 10.március 6.március 9.
● Az Elvira név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Elvira név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Elvira névről? Görgess lejjebb!
Az Elvira az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Elvira névről

● Az Elvira név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Elvira név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + L ( 3 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 31 ( 3 + 1 )
Az Elvira névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Elvira név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Elvira név ? Jó helyen jársz!
Az Elvira: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Elvira név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Elvira név magánhangzói: A, E, I,
Az Elvira név mássalhangzói: L, R, V,
Az Elvira név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Elvira névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Elvira névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Elvira névvel kapcsolatban. az Elvira név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Elvira név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Elvira név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Elvira névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Elvira név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Elvira nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Elvira névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!