Harmatka - A Harmatka név jelentése, Harmatka névnapjai, Harmatka név becézése és más érdekességek:

● A Harmatka név eredete: magyar

● A Harmatka név jelentése:

harmat, harmatka

● A Harmatka név becézése / Harmatka becenevei:

Harmi, Matka, Matkusz, Harmus, Harmuska

● Harmatka névnapja:

augusztus 3.december 18.
● A Harmatka név típusa: H betűs női név / lánynév
● A Harmatka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Harmatka névről? Görgess lejjebb!
A Harmatka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Harmatka névről

● A Harmatka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Harmatka név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) + T ( 2 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Harmatka névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Harmatka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Harmatka név ? Jó helyen jársz!
A Harmatka: 8 betűből álló női név / lánynév
A Harmatka név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Harmatka név magánhangzói: A,
A Harmatka név mássalhangzói: H, K, M, R, T,
A Harmatka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Harmatka névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Harmatka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 165 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Harmatka névvel kapcsolatban. a Harmatka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Harmatka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Harmatka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Harmatka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Harmatka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Harmatka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Harmatka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!