Hannaléna - A Hannaléna név jelentése, Hannaléna névnapjai, Hannaléna név becézése és más érdekességek:

● A Hannaléna név eredete: héber

● A Hannaléna név jelentése:

kegyelem, könyörület, fényes, sugárzó, Magdala városából való nő ( A Hanna és a Léna nevek összeolvadásából )

● A Hannaléna név becézése / Hannaléna becenevei:

Hannus, Hanci, Hannuska, Léni, Lénci

● Hannaléna névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Hannaléna név típusa: H betűs női név / lánynév
● A Hannaléna név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Hannaléna névről? Görgess lejjebb!
A Hannaléna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Hannaléna névről

● A Hannaléna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Hannaléna név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Hannaléna névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Hannaléna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Hannaléna név ? Jó helyen jársz!
A Hannaléna: 9 betűből álló női név / lánynév
A Hannaléna név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Hannaléna név magánhangzói: A, É,
A Hannaléna név mássalhangzói: H, L, N,
A Hannaléna név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Hannaléna névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Hannaléna névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 165 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Hannaléna névvel kapcsolatban. a Hannaléna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Hannaléna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Hannaléna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Hannaléna névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Hannaléna név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Hannaléna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Hannaléna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!