Hannadóra - A Hannadóra név jelentése, Hannadóra névnapjai, Hannadóra név becézése és más érdekességek:

● A Hannadóra név eredete: héber ( bibliai )

● A Hannadóra név jelentése:

kegyelem, könyörület, Isten ajándéka ( A Hanna és a Bella nevek összekapcsolásából )

● A Hannadóra név becézése / Hannadóra becenevei:

Hannus, Hannuka, Hannuska, Hanka, Hanci, Hanni, Dóra, Dorka, Dóri

● Hannadóra névnapja:

március 6.
● A Hannadóra név típusa: H betűs női név / lánynév
● A Hannadóra név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Hannadóra névről? Görgess lejjebb!
A Hannadóra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Hannadóra névről

● A Hannadóra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Hannadóra név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Hannadóra névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Hannadóra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Hannadóra név ? Jó helyen jársz!
A Hannadóra: 9 betűből álló női név / lánynév
A Hannadóra név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Hannadóra név magánhangzói: A, Ó,
A Hannadóra név mássalhangzói: D, H, N, R,
A Hannadóra név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Hannadóra névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Hannadóra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 159 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 87 női név / lány név és 72 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Hannadóra névvel kapcsolatban. a Hannadóra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Hannadóra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Hannadóra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Hannadóra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Hannadóra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Hannadóra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Hannadóra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!