Konstancia - A Konstancia név jelentése, Konstancia névnapjai, Konstancia név becézése és más érdekességek:

● A Konstancia név eredete: latin

● A Konstancia név jelentése:

szilárd, állhatatos, következetes

● A Konstancia név becézése / Konstancia becenevei:

Cia, Stanci, Koni, Konika, Stancika

● Konstancia névnapja:

szeptember 19.
● A Konstancia név típusa: K betűs női név / lány név
● A Konstancia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Konstancia névről? Görgess lejjebb!
A Konstancia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Konstancia névről

● A Konstancia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Konstancia név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + S ( 1 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Konstancia névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Konstancia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Konstancia név ? Jó helyen jársz!
A Konstancia: 10 betűből álló női név / lány név
A Konstancia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Konstancia név magánhangzói: A, I, O,
A Konstancia név mássalhangzói: C, K, N, S, T,
A Konstancia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

A Konstancia névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Konstancia névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 273 db K betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 141 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Konstancia névvel kapcsolatban. a Konstancia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Konstancia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Konstancia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Konstancia névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Konstancia név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Konstancia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Konstancia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!