Konstantina - A Konstantina név jelentése, Konstantina névnapjai, Konstantina név becézése és más érdekességek:

● A Konstantina név eredete: latin

● A Konstantina név jelentése:

szilárd, állhatatos, következetes ( A Konstantin férfinév női párja )

● A Konstantina név becézése / Konstantina becenevei:

Tina, Tinus, Tinka, Stanci, Koni, Konika, Stancika

● Konstantina névnapja:

szeptember 19.
● A Konstantina név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Konstantina név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Konstantina névről? Görgess lejjebb!
A Konstantina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Konstantina névről

● A Konstantina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Konstantina név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + S ( 1 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Konstantina névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Konstantina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Konstantina név ? Jó helyen jársz!
A Konstantina: 11 betűből álló női név / lánynév
A Konstantina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Konstantina név magánhangzói: A, I, O,
A Konstantina név mássalhangzói: K, N, S, T,
A Konstantina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Konstantina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Konstantina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Konstantina névvel kapcsolatban. a Konstantina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Konstantina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Konstantina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Konstantina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Konstantina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Konstantina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Konstantina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!