Koletta - A Koletta név jelentése, Koletta névnapjai, Koletta név becézése és más érdekességek:

● A Koletta név eredete: francia - angol

● A Koletta név jelentése:

a nép győzelme ( A Nikoletta rövidüléséből önállósult. )

● A Koletta név becézése / Koletta becenevei:

Letta, Lettácska, Lettike, Lettu, Kolett, Koletti, Kolettke

● Koletta névnapja:

március 6.
● A Koletta név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Koletta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Koletta névről? Görgess lejjebb!
A Koletta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Koletta névről

● A Koletta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Koletta név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Koletta névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Koletta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Koletta név ? Jó helyen jársz!
A Koletta: 7 betűből álló női név / lánynév
A Koletta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Koletta név magánhangzói: A, E, O,
A Koletta név mássalhangzói: K, L, T,
A Koletta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Koletta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Koletta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Koletta névvel kapcsolatban. a Koletta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Koletta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Koletta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Koletta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Koletta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Koletta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Koletta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!