Lorella - A Lorella név jelentése, Lorella névnapjai, Lorella név becézése és más érdekességek:

● A Lorella név eredete: latin

● A Lorella név jelentése:

babérfa, babérkoszorú ( A Lora kicsinyítő továbbképzése )

● A Lorella név becézése / Lorella becenevei:

Lorácska, Lorus, Lorci, Lorcika, Rella, Ella, Ellus

● Lorella névnapja:

június 28.október 19.
● A Lorella név típusa: L betűs női név / lány név
● A Lorella név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lorella névről? Görgess lejjebb!
A Lorella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lorella névről

● A Lorella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lorella név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Lorella névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Lorella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lorella név ? Jó helyen jársz!
A Lorella: 7 betűből álló női név / lány név
A Lorella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Lorella név magánhangzói: A, E, O,
A Lorella név mássalhangzói: L, R,
A Lorella név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Lorella névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Lorella névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 241 db L betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 165 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lorella névvel kapcsolatban. a Lorella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lorella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lorella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lorella névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lorella név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lorella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lorella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!