Karolt - A Karolt név jelentése, Karolt névnapjai, Karolt név becézése és más érdekességek:

● A Karolt név eredete: török - magyar

● A Karolt név jelentése:

fekete menyét

● A Karolt név becézése / Karolt becenevei:

Karolka, Karol, Kari, Karika, Karcsi

● Karolt névnapja:

november 4.
● A Karolt név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Karolt név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Karolt névről? Görgess lejjebb!
A Karolt az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Karolt névről

● A Karolt név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Karolt név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + T ( 2 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Karolt névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Karolt név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Karolt név ? Jó helyen jársz!
A Karolt: 6 betűből álló női név / lánynév
A Karolt név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Karolt név magánhangzói: A, O,
A Karolt név mássalhangzói: K, L, R, T,
A Karolt név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Karolt névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Karolt névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Karolt névvel kapcsolatban. a Karolt név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Karolt név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Karolt név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Karolt névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Karolt név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Karolt nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Karolt névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!