Karmella - A Karmella név jelentése, Karmella névnapjai, Karmella név becézése és más érdekességek:

● A Karmella név eredete: héber

● A Karmella név jelentése:

kert, gyümölcsös ( A Karméla alakváltozata )

● A Karmella név becézése / Karmella becenevei:

Kami, mellus, Melike, Melcsi, Ella, Ellus, Elli

● Karmella névnapja:

július 16.
● A Karmella név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Karmella név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Karmella névről? Görgess lejjebb!
A Karmella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Karmella névről

● A Karmella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Karmella név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + M ( 4 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Karmella névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Karmella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Karmella név ? Jó helyen jársz!
A Karmella: 8 betűből álló női név / lánynév
A Karmella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Karmella név magánhangzói: A, E,
A Karmella név mássalhangzói: K, L, M, R,
A Karmella név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Karmella névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Karmella névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 280 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 145 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Karmella névvel kapcsolatban. a Karmella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Karmella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Karmella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Karmella névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Karmella név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Karmella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Karmella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!