Orgona - Az Orgona név jelentése, Orgona névnapjai, Orgona név becézése és más érdekességek:

● Az Orgona név eredete: magyar

● Az Orgona név jelentése:

orgona ( virág )

● Az Orgona név becézése / Orgona becenevei:

Orgi, Orgonka, Orguci, Gona, Gonci

● Orgona névnapja:

január 30.szeptember 9.
● Az Orgona név típusa: O betűs női név / lánynév
● Az Orgona név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Orgona névről? Görgess lejjebb!
Az Orgona az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Orgona névről

● Az Orgona név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Orgona név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + R ( 9 ) + G ( 7 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
Az Orgona névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Orgona név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Orgona név ? Jó helyen jársz!
Az Orgona: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Orgona név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Orgona név magánhangzói: A, O,
Az Orgona név mássalhangzói: G, N, R,
Az Orgona név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Orgona névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Orgona névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 81 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 48 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Orgona névvel kapcsolatban. az Orgona név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Orgona név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Orgona név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Orgona névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Orgona név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Orgona nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Orgona névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!