Olivia - Az Olivia név jelentése, Olivia névnapjai, Olivia név becézése és más érdekességek:

● Az Olivia név eredete: latin

● Az Olivia név jelentése:

olajfa ( Az Olívia alakváltozata )

● Az Olivia név becézése / Olivia becenevei:

Livi, Livus, Livike, Liv, Oli, Olika, Olica

● Olivia névnapja:

március 5.
● Az Olivia név típusa: O betűs női név / lánynév
● Az Olivia név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Olivia névről? Görgess lejjebb!
Az Olivia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Olivia névről

● Az Olivia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Olivia név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 32 ( 3 + 2 )
Az Olivia névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Olivia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Olivia név ? Jó helyen jársz!
Az Olivia: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Olivia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Olivia név magánhangzói: A, I, O,
Az Olivia név mássalhangzói: L, V,
Az Olivia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Olivia névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Olivia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Olivia névvel kapcsolatban. az Olivia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Olivia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Olivia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Olivia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Olivia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Olivia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Olivia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!