Orchidea - Az Orchidea név jelentése, Orchidea névnapjai, Orchidea név becézése és más érdekességek:

● Az Orchidea név eredete: magyar

● Az Orchidea név jelentése:

orchidea ( virág )

● Az Orchidea név becézése / Orchidea becenevei:

Orchi, Orcika, Orcácska, Dea, Deus, Deuka

● Orchidea névnapja:

augusztus 1.
● Az Orchidea név típusa: O betűs női név / lánynév
● Az Orchidea név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Orchidea névről? Görgess lejjebb!
Az Orchidea az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Orchidea névről

● Az Orchidea név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Orchidea név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + R ( 9 ) + C ( 3 ) + H ( 8 ) + I ( 9 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + A ( 1 ) = 45 ( 4 + 5 )
Az Orchidea névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Orchidea név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Orchidea név ? Jó helyen jársz!
Az Orchidea: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Orchidea név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Orchidea név magánhangzói: A, E, I, O,
Az Orchidea név mássalhangzói: C, D, H, R,
Az Orchidea név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Orchidea névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Orchidea névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Orchidea névvel kapcsolatban. az Orchidea név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Orchidea név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Orchidea név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Orchidea névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Orchidea név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Orchidea nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Orchidea névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!