Ofélia - Az Ofélia név jelentése, Ofélia névnapjai, Ofélia név becézése és más érdekességek:

● Az Ofélia név eredete: görög

● Az Ofélia név jelentése:

segítség, segély, nyereség

● Az Ofélia név becézése / Ofélia becenevei:

Ofi, Ofélka, Féli, Félia, Lia, Lius, Ofica

● Ofélia névnapja:

május 13.szeptember 5.
● Az Ofélia név típusa: O betűs női név / lánynév
● Az Ofélia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ofélia névről? Görgess lejjebb!
Az Ofélia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ofélia névről

● Az Ofélia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ofélia név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + F ( 6 ) + É ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
Az Ofélia névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Ofélia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ofélia név ? Jó helyen jársz!
Az Ofélia: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Ofélia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Ofélia név magánhangzói: A, É, I, O,
Az Ofélia név mássalhangzói: F, L,
Az Ofélia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Ofélia névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ofélia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ofélia névvel kapcsolatban. az Ofélia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ofélia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ofélia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ofélia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ofélia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ofélia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ofélia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!