Orália - Az Orália név jelentése, Orália névnapjai, Orália név becézése és más érdekességek:

● Az Orália név eredete: latin - olasz - spanyol

● Az Orália név jelentése:

partvidéki, harcos, tűz

● Az Orália név becézése / Orália becenevei:

Ori, Ráli, Rálika, Lia, Lius, Liácska

● Orália névnapja:

április 19.augusztus 12.
● Az Orália név típusa: O betűs női név / lánynév
● Az Orália név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Orália névről? Görgess lejjebb!
Az Orália az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Orália névről

● Az Orália név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Orália név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + R ( 9 ) + Á ( 1 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Orália névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Orália név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Orália név ? Jó helyen jársz!
Az Orália: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Orália név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Orália név magánhangzói: A, Á, I, O,
Az Orália név mássalhangzói: L, R,
Az Orália név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Orália névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Orália névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Orália névvel kapcsolatban. az Orália név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Orália név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Orália név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Orália névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Orália név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Orália nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Orália névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!