Priszcilla - A Priszcilla név jelentése, Priszcilla névnapjai, Priszcilla név becézése és más érdekességek:

● A Priszcilla név eredete: latin

● A Priszcilla név jelentése:

régi, egykori, tiszteletreméltó

● A Priszcilla név becézése / Priszcilla becenevei:

Priszi, Cilla, Cillus, Cillácska, Cila, Pri, Prisz

● Priszcilla névnapja:

január 16.március 10.július 8.
● A Priszcilla név típusa: P betűs női név / lánynév
● A Priszcilla név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Priszcilla névről? Görgess lejjebb!
A Priszcilla az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Priszcilla névről

● A Priszcilla név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Priszcilla név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 53 ( 5 + 3 )
A Priszcilla névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Priszcilla név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Priszcilla név ? Jó helyen jársz!
A Priszcilla: 10 betűből álló női név / lánynév
A Priszcilla név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Priszcilla név magánhangzói: A, I,
A Priszcilla név mássalhangzói: SZ, C, L, P, R,
A Priszcilla név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Priszcilla névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Priszcilla névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Priszcilla névvel kapcsolatban. a Priszcilla név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Priszcilla név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Priszcilla név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Priszcilla névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Priszcilla név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Priszcilla nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Priszcilla névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!