Prudencia - A Prudencia név jelentése, Prudencia névnapjai, Prudencia név becézése és más érdekességek:

● A Prudencia név eredete: latin

● A Prudencia név jelentése:

okosság, körültekintés

● A Prudencia név becézése / Prudencia becenevei:

Prudi, Prudika, Prud, Denci, Cia, Cius

● Prudencia névnapja:

július 3.július 4.
● A Prudencia név típusa: P betűs női név / lánynév
● A Prudencia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Prudencia névről? Görgess lejjebb!
A Prudencia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Prudencia névről

● A Prudencia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Prudencia név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + R ( 9 ) + U ( 3 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 46 ( 4 + 6 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Prudencia névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Prudencia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Prudencia név ? Jó helyen jársz!
A Prudencia: 9 betűből álló női név / lánynév
A Prudencia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Prudencia név magánhangzói: A, E, I, U,
A Prudencia név mássalhangzói: C, D, N, P, R,
A Prudencia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Prudencia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Prudencia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Prudencia névvel kapcsolatban. a Prudencia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Prudencia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Prudencia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Prudencia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Prudencia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Prudencia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Prudencia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!