Ruszalka - A Ruszalka név jelentése, Ruszalka névnapjai, Ruszalka név becézése és más érdekességek:

● A Ruszalka név eredete: török - orosz

● A Ruszalka név jelentése:

oroszlán ( A Ruszlána orosz becézője )

● A Ruszalka név becézése / Ruszalka becenevei:

Ruszi, Ruszika, Ruszka, Ruszica, Szalka, Szalkó, Szali

● Ruszalka névnapja:

július 17.
● A Ruszalka név típusa: R betűs női név / lánynév
● A Ruszalka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Ruszalka névről? Görgess lejjebb!
A Ruszalka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Ruszalka névről

● A Ruszalka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Ruszalka név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Ruszalka névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Ruszalka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Ruszalka név ? Jó helyen jársz!
A Ruszalka: 8 betűből álló női név / lánynév
A Ruszalka név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Ruszalka név magánhangzói: A, U,
A Ruszalka név mássalhangzói: SZ, K, L, R,
A Ruszalka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Ruszalka névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Ruszalka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Ruszalka névvel kapcsolatban. a Ruszalka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Ruszalka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Ruszalka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Ruszalka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Ruszalka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Ruszalka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Ruszalka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!