Tétisz - A Tétisz név jelentése, Tétisz névnapjai, Tétisz név becézése és más érdekességek:

● A Tétisz név eredete: görög ( mitológiai )

● A Tétisz név jelentése:

dogmatikus

● A Tétisz név becézése / Tétisz becenevei:

Téti, Téti, Tuska, Tétuci, Étisz, Tisz, Tisztisz

● Tétisz névnapja:

február 6.december 19.
● A Tétisz név típusa: T betűs női név / lánynév
● A Tétisz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tétisz névről? Görgess lejjebb!
A Tétisz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tétisz névről

● A Tétisz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tétisz név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + É ( 5 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Tétisz névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Tétisz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tétisz név ? Jó helyen jársz!
A Tétisz: 6 betűből álló női név / lánynév
A Tétisz név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Tétisz név magánhangzói: É, I,
A Tétisz név mássalhangzói: SZ, T,
A Tétisz név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Tétisz névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Tétisz névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tétisz névvel kapcsolatban. a Tétisz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tétisz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tétisz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tétisz névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tétisz név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tétisz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tétisz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!