Tirza - A Tirza név jelentése, Tirza névnapjai, Tirza név becézése és más érdekességek:

● A Tirza név eredete: héber ( bibliai )

● A Tirza név jelentése:

báj, kedvesség, elfogadás, beleegyezés

● A Tirza név becézése / Tirza becenevei:

Tirci, Tirzi, Tirzus, Tizi, Tizka, Tizuka, Tizuci

● Tirza névnapja:

szeptember 3.
● A Tirza név típusa: T betűs női név / lánynév
● A Tirza név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tirza névről? Görgess lejjebb!
A Tirza az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tirza névről

● A Tirza név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tirza név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Tirza névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Tirza név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tirza név ? Jó helyen jársz!
A Tirza: 5 betűből álló női név / lánynév
A Tirza név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Tirza név magánhangzói: A, I,
A Tirza név mássalhangzói: R, T, Z,
A Tirza név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Tirza névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Tirza névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tirza névvel kapcsolatban. a Tirza név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tirza név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tirza név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tirza névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tirza név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tirza nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tirza névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!