Zseni - A Zseni név jelentése, Zseni névnapjai, Zseni név becézése és más érdekességek:

● A Zseni név eredete: francia

● A Zseni név jelentése:

előkelő, jeles nemzetségből való

● A Zseni név becézése / Zseni becenevei:

Zsenike, Zsenus, Zsenci, Zsenca, Zsenka, Enica, Enike

● Zseni névnapja:

szeptember 16.december 25.
● A Zseni név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zseni név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zseni névről? Görgess lejjebb!
A Zseni az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zseni névről

● A Zseni név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zseni név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Zseni névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Zseni név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zseni név ? Jó helyen jársz!
A Zseni: 5 betűből álló női név / lánynév
A Zseni név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Zseni név magánhangzói: E, I,
A Zseni név mássalhangzói: ZS, N,
A Zseni név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Zseni névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zseni névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 154 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 91 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zseni névvel kapcsolatban. a Zseni név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zseni név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zseni név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zseni névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zseni név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zseni nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zseni névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!