Brútusz - A Brútusz név jelentése, Brútusz névnapjai, Brútusz név becézése és más érdekességek:

● A Brútusz név eredete: latin - római

● A Brútusz név jelentése:

nehézkes, esetlen, együgyű

● A Brútusz név becézése / Brútusz becenevei:

Bruti, Brutika, Ruti, Rutesz, Tuszi

● Brútusz névnapja:

február 2.március 4.
● A Brútusz név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Brútusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Brútusz névről? Görgess lejjebb!
A Brútusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Brútusz névről

● A Brútusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Brútusz név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + R ( 9 ) + Ú ( 3 ) + T ( 2 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Brútusz névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Brútusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Brútusz név ? Jó helyen jársz!
A Brútusz: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Brútusz név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Brútusz név magánhangzói: U, Ú,
A Brútusz név mássalhangzói: SZ, B, R, T,
A Brútusz név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Brútusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Brútusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Brútusz névvel kapcsolatban. a Brútusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Brútusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Brútusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Brútusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Brútusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Brútusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Brútusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!