Boroszló - A Boroszló név jelentése, Boroszló névnapjai, Boroszló név becézése és más érdekességek:

● A Boroszló név eredete: szláv

● A Boroszló név jelentése:

rokon, testvér, dicsőség, hírnév ( a Bratislav magyar változata )

● A Boroszló név becézése / Boroszló becenevei:

Oroszka, Orosz, Borosz, Boro, Boresz

● Boroszló névnapja:

december 14.
● A Boroszló név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Boroszló név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Boroszló névről? Görgess lejjebb!
A Boroszló az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Boroszló névről

● A Boroszló név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Boroszló név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + L ( 3 ) + Ó ( 6 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Boroszló névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Boroszló név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Boroszló név ? Jó helyen jársz!
A Boroszló: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Boroszló név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Boroszló név magánhangzói: O, Ó,
A Boroszló név mássalhangzói: SZ, B, L, R,
A Boroszló név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Boroszló névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Boroszló névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Boroszló névvel kapcsolatban. a Boroszló név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Boroszló név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Boroszló név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Boroszló névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Boroszló név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Boroszló nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Boroszló névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!