Bátony - A Bátony név jelentése, Bátony névnapjai, Bátony név becézése és más érdekességek:

● A Bátony név eredete: magyar

● A Bátony név jelentése:

A Bátony név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Bátony név becézése / Bátony becenevei:

Báti, Bátika, Bátus, Átony, Áti

● Bátony névnapja:

január 26.június 15.
● A Bátony név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bátony név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bátony névről? Görgess lejjebb!
A Bátony az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bátony névről

● A Bátony név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bátony név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + Á ( 1 ) + T ( 2 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + Y ( 7 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Bátony névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Bátony név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bátony név ? Jó helyen jársz!
A Bátony: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bátony név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Bátony név magánhangzói: Á, O,
A Bátony név mássalhangzói: NY, B, T,
A Bátony név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Bátony névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bátony névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 302 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 125 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bátony névvel kapcsolatban. a Bátony név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bátony név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bátony név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bátony névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bátony név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bátony nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bátony névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!